Colección Ravabilonia

Ravabilònia és la nostra proposta per a Sant Jordi, la festa del llibre a Catalunya, i és també un homenatge a la multiculturalitat del nostre barri, El Raval. Hem fet una petita selecció de llibres escrits per dones de diversos països.

Gran part d’ells són llibres recents que pretendre donar a conèixer i reconèixer-nos en les seves vivències. La nostra obra preferida i que us recomanem especialment és “Esta herida llena de peces” de Lorena Salazar Masso (@lorenasalazarmasso), escriptora colombiana, qui a més a més ha estat qui ens ha suggerit la majoria de la selecció que tindrem aquest Sant Jordi a la nostra paradeta

El seu llibre narra un viatge per l’Atrato, un dels rius més cabalosos del món, en una zona oblidada de Colòmbia. Aquest viatge, és el trajecte que fa una mare amb el seu fill. Ella és blanca i el nen és negre. Amb la seva prosa descriptiva i detallada, fa que cada paràgraf es converteixi en un moment poètic que ens submergeix en aquest camí, en la memòria, la redempció, la renúncia, la por, la violència, l’amistat i sobretot en la maternitat com a escenari.

Aprofitem també per agrair a @libelistabooks per recolzar-nos en aquesta proposta.

 

Scroll up Drag View
Shopping cart
Aún no agregaste productos.
0